Alfafar

Alfafar dóna la benvinguda al mes de juliol amb una gran quantitat d’activitats culturals a l’abast de tota la població.

Aquest cap de setmana ja s’han donat cita diferents activitats culturals com el Concert de l’Escola Música Corda l’Horta Sud per a celebrar la fi de curs. A més, durant el cap de setmana també es va dur a terme la tradicional “Velá” de l’Associació Cultural Andalusa d’Alfafar. També es va comptar amb el concert, Retrobem, de l’Agrupació Musical Orba.

Però açò solament suposa el començament de la gran varietat d’activitats preparades per al gaudi de tots els i les alfafarenses per a aquest mes de juliol. Baix el lema “Cultura a la Plaça”, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar ha treballat un programa per a traure la cultura al carrer, posant-la a l’abast de tots els veïns i veïnes. Per al dimecres 5 de juliol a les 19:00 hores, en la Plaça Corts Valencianes, s’ha preparat un teatre en el carrer, “Astronautes Llunàtics” a càrrec de Drac Màgic Teatre. El divendres 7 de juliol a les 22:30 hores, tindrà lloc el concert “Botifarra a Banda”, dut a terme per la Banda de Música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar i Pep Gimeno “Botifarra”, en la Plaça de l’Ajuntament.

El dimecres 12 de juliol s’ha organitzat a les 19:00 hores un teatre de marionetes, “Guiño, Guñol” en la Plaça Poeta Miguel Hernández. Seguint amb les activitats, per al divendres 21 de juliol a les 22:30 hores s’ha preparat una nit de monòlegs, “Alfafar Comedy”, on actuaran: Paco en La Lluna, Rafa Alarcón i María Juan, que actuaran en la Plaça Corts Valencianes.

Per al 22 de juliol es té preparada una festa intercultural, “Músiques i danses del món” per a commemorar el Dia Internacional de Colòmbia, en el Parc de les Palmeres. I com a punt i final d’aquestes activitats, per al dimecres 26 de juliol, s’ha organitzat a les 19:00 hores teatre infantil en el carrer, “Puff el drac màgic” en la Plaça Corts Valencianes.

A més, aquest cap de setmana comencen les festes populars del barri Orba, que estaran presents del 6 al 17 d’aquest mateix mes. Oferint activitats per a totes les edats i oferint diversió, cultura i entreteniment per a totes les famílies del municipi.