Juan Carlos Fulgencio, nou delegat del Govern a la Comunitat

El nou càrrec forma part del nucli dur del secretari d'Organització del PSOE i actual ministre de Foment, José Luis Ábalos.

53
Juan Carlos Fulgencio

El secretari general del PSPV-PSOE en la comarca de l’Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio, serà el nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, càrrec en el qual substituirà a Juan Carlos Moragues, segons han indicat a EFE fonts del partit.

El Consell de Ministres té previst aprovar aquest divendres el nomenament de diversos delegats del Govern en diverses comunitats autònomes, entre ells el de la Comunitat Valenciana.

Juan Carlos Fulgencio va nàixer a Montcada (València), està considerat com una persona molt propera al secretari d’Organització del PSOE i actual ministre de Foment, José Luis Ábalos, i treballa com a policia local a València.

Va formar part de l’equip de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en les primàries a la secretaria general del PSPV-PSOE celebrades al juliol de 2017, en la qual Ximo Puig va eixir reelegit, i de l’equip de Mercedes Caballero -“rage dreta” de Ábalos a València- a les primàries en les quals aquesta va ser triada secretària de la província de València, en substitució de Ábalos.

Fulgencio substitueix així a Juan Carlos Moragues, qui ha exercit el càrrec des de juliol de 2015.