Oceanogràfic

El museu aquàtic de València per excel·lència, l’Oceanogràfic, presenta un nou tanc d’aigua freda en el qual mostra la seua nova varietat d’espècies. Aquesta gest ho converteix en una de les exhibicions més plurals d’invertebrats d’aigües fredes de quantes es coneixen en el món acuarista.

Prop de 300 individus de 43 espècies de corals, gorgonias i esponges conviuen en un tanc de 25.000 litres d’aigua amb 5,40 de front per 2,3 d’alt i 2 de profunditat. En ell, també conviuen 30 peixos de tres espècies diferents i igualment interessants com el peix Trompetero (Macroramphosus scolopax), l’Ochavo (Capros aper) i el Tres cues.

Els animals d’aigua freda necessiten d’unes cures més especials, per la qual cosa s’ha utilitzat més d’una complexa tècnica per al seu muntatge i manteniment que en el cas dels tropicals , s’ha hagut de crear un tipus de corrent de flux laminar, una il·luminació tènue i una varietat d’aliments adequada per a organismes suspensívoros com el plàncton, el suc de peix i complexos vitamínics.

Aquesta meravella marina es pot visitar en el museu de l’Oceanogràfic, situat al capdavant del centre comercial Aqua, en horari d’obertura del museu a partir de les 10 del matí.

Descobreix més

Las Noches del Oceanogràfic brillan con luz propia