Xica menor de 14 anys que cerca socialitzar i tenir més independència. Este és el perfil del jove valencià que comença a fumar a dia de hui. Per a combatre este problema l’Associació Espanyola Contra el Càncer ha llançat la campanya ‘Per 7 raons’. Una iniciativa que anima als adolescents a trobar les seues pròpies raons per a no fumar i compartir-les a través d’un vídeo.

Càncer, malalties cardiovasculars o problemes respiratoris són algunes de les conseqüències que produix el tabac. Per açò, a més dels vídeos, la campanya ‘Per 7 raons’ també comptarà amb la participació de diferents influencers que dinamitzaran el missatge en xarxes socials. I és que des d’AECC es farà tot el necessari per arribar al màxim públic possible.

I encara que el concurs cerca arribar als joves també es vol comprometre als pares. De fet, el 50% dels adolescents fumadors viuen en llars en els que es pot arribar a fumar fins a 20 cigarrets diaris.El fi és que tots puguen comprendre quins són els riscos del consum de tabac per a iniciar una vida més saludable.