Un jove mor per una banyada de vaquilla en unes festes d’Alacant

L'animal va causar una ferida en el bessó esquerre de 20 centímetres de profunditat. La corporació local ha anunciat la cancel·lació dels festejos previstos per a hui

vaquillas
Suelta de vaquillas durante las fiestas de Pinoso.

Un jove de 26 anys i veí de Petrer (Alacant) ha perdut la vida després de patir una banyada durant la celebració de les festes de la localitat alacantina del Pinoso. El succés va ocórrer ahir a la vesprada, passades les 19.30 hores, quan el xic es trobava en la solta de la primera vaquilla.

Segons l’Agència EFE, la vaquilla va aconseguir al corredor rebent este una banyada en el bessó esquerre de 20 centímetres de profunditat amb afectació vascular. Després dels fets, el xic, ajudat per veïns de la localitat, va abandonar la plaça amb la cama ensangonada fins a la infermeria on va ser assistit per un mèdic cirurgià que va manar el seu trasllat urgent a l’Hospital d’Elda. Malgrat això, el jove no va aconseguir sobreviure poc després del seu ingrés.

Com a conseqüència de l’incident, la corporació local ha suspès els actes que estaven previstos per a hui mentres la Guàrdia Civil investiga les circumstàncies de la defunció.