Jorge Rodríguez

(EFE).- L’expresident de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha assegurat aquest dimecres que “sí o sí que” es presentarà com a candidat a l’alcaldia d’Ontinyent, després que el PSOE haja sentenciat que Rodríguez no pot figurar en les llistes del PSPV.

“Sempre he dit que sí o sí que em presentaré a la candidatura d’Ontinyent, ho vaig dir en el seu moment i ho mantinc ara”, ha manifestat en declaracions als mitjans de comunicació .

“El que és clar és que s’equivoca qui pense que des de Madrid es decideix el futur dels pobles. El futur dels pobles es decideix als pobles i el d’Ontinyent només ho decideixen els ciutadans d’Ontinyent. Diguen el que diguen i ffacen el que facen el futur està en mans de la gent d’Ontinyent”, ha afegit.

Rodríguez ha afirmat que des del PSPV li han assegurat que no comparteixen la decisió del PSOE. “M’han manifestat la seua sorpresa i que no comparteixen la decisió de -José Luis- Ábalos i Pedro Sánchez i vull agrair-los públicament aqueix suport”, ha precisat l’alcalde.

“Vull agrair el suport que m’ha donat el PSPV i aclarir que és Ferraz qui decideix, al meu entendre contra els propis estatuts, que no puga ser candidat del PSPV a Ontinyent”, ha agregat.