Juego Fallero
Fuente: Página web Fallacraft

El joc faller Fallacraft conté tot el necessari per a muntar-se un autèntic taller Faller. En format llibre, els seus més de 50 pàgines es combinen amb vídeo tutorials per a transformar-se en una magnífica falla. Fins i tot, si es vol, fins a «de categoria especial» amb quasi 50 centímetres d’altura.

Aquesta manualitat fallera utilitza els recortables per a dimensionar més de 20 ninots de Falla. El límit el marques tu mateix. El llibre et proposa 4 nivells i categories de falla segons avanços en la construcció de ninots i muntatges. Si bé pots crear el monument faller emprant tot el teu enginy i al teu gust.

Un disseny que naix amb l’objectiu de donar suport a les falles i acostar el monument faller a tothom. Des dels més xicotets fins als més majors tenen la possibilitat de convertir-se en artista faller en qualsevol lloc: a casa, en la comissió fallera i, fins i tot, en el col·legi.

El que ho converteix en una alternativa ideal després de la suspensió de les falles. Per això, aquesta edició de 2021, de tan sols 3000 exemplars, té com a lema –CULTURA VALENCIANA-.

Així, es vol recordar la nostra cultura valenciana en un any tan complicat. Ninots sobre gastronomia valenciana com els fartons i l’orxata, els bunyols valencians i la paella es convertiran en la base de la falla, suportant tota l’altra. Tampoc s’oblidarà a la Verge dels Desemparats, El Miguelete o les torres de Serrans. Igual de presents que la pólvora, la música i la mascletà. Finalment un faller i una fallera coronaran la falla.

Per descomptat, com a falla que és ,està dissenyada per a cremar-se, perquè la “Cremà” siga un èxit. Una perfecta iniciativa per a mantenir viu l’esperit faller que es pot adquirir mitjançant la seua pàgina online.