Jesús Oliva Albarca és el nou entrenador del València CF Femení de Primera Divisió per a la temporada 2017.18. Després de l’anunci de la no continuïtat de Cristian Toro al capdavant de l’equip, l’entitat valencianista ha pres la decisió d’apostar pel qual ha sigut el segon tècnic durant la temporada 2016.17 i professional del Club des de la temporada de la seua creació, la 2009.10.

Jesús Oliva, nascut a València el 9 de juny de 1970, assumeix el càrrec de primer entrenador després d’un llarg recorregut per les categories inferiors del València CF Femení, camí que va arrancar com a entrenador de l’Aleví Femení. En la temporada 2015.16 el València CF Femení B es va proclamar, sota la seua adreça tècnica, campió de Lliga en Segona Divisió. Així mateix, ha sigut coordinador de les categories inferiors i del Campus Femení.

El tècnic valencià, a més, compta amb una àmplia formació: Tècnic Esportiu Grau Superior de Futbol (Entrenador Nacional); formació i experiència en lideratge d’equips d’alt rendiment; formació i experiència en coaching esportiu aplicat a futbol d’alt rendiment; participació i desenvolupament del programa Braing Training València CF Femení; i formació i experiència com a entrenador de futbol per a persones amb Discapacitat Intel·lectual, en la iniciativa Escoles Cor Blanquinegre de la Fundació València Cf.