El EMAT de Torrent acull la inauguració de l’exposició ‘Danse, Underground & Couture’, història d’una trajectòria 1997/2018 de l’artista JARR, qui mostra la seua pròpia entitat artística en aquesta sèrie d’obres.

Una entitat artística en la qual la dansa marca una petjada indeleble en la seua carrera i en la seua ser, però finalment serà solament una via d’accés al món de les arts plàstiques, on JARR comença a expressar-se de forma plena, sense cap limitació, ni física ni espiritual. Una contínua evolució i experimentació queda plasmada clarament en la seua obra. La matèria d’un principi li condueix a la no-matèria en la seua transició cap a les noves tecnologies i l’art objectual, sense deixar de tenir una entitat artística pròpia: JARR.

Pas-à-Quatre, Jarr & Jarr Co., Kit-Kat Grunge, La Mística de la Música, Dolor o Placer, Barroco, Mi Mundo Alpino, Confidencias y Fallen Angels són algunes de les diferents sèries que han compost la seua trajectòria i ara presenta a Torrent ‘Danse, *Underground & *Couture’

TIC-TAC, Torrent i Cultura, Torrent al Carrer

Aquesta exposició està **enmarcarda dins de la programació de “TIC-TAC, Torrent i Cultura, Torrent al Carrer”, una proposta de la delegació de Cultura de l’Ajuntament de Torrent amb la qual s’ofereix a tots els públics un gran ventall d’activitats lúdiques i culturals durant el mes de juny.