Jaime Lorente de 'La Casa de Papel' se reunirá con los fans en Valencia

Jaime Lorente, l’actor conegut per donar vida a Denver en La Casa de Papel’, estarà a València. Lorente assistirà aquest dissabte 29 de febrer al Saló del Còmic que se celebra des d’avui en Fira València.

L’actor signarà autògrafs als fans amb els quals podrà realitzar-se fotografies per al record dels assistents. Tanmateix, tot això tindrà un cost. Tots els fans que desitgen un autògraf hauran de pagar 15€, preu que pujarà a 25€ en cas de la foto. Per als majors admiradors de Lorente que vulguen conservar un doble record de la sessió també existeix l’opció per 35€.

Resultado de imagen de denver la casa de papel
Jaime Lorente como Denver en ‘La Casa de Papel’.

PROTAGONISME DE CINEMA I SÈRIES

Jaume Lorente se suma a l’aposta del Saló del Còmic de València per l’entreteniment i el cinema. Prova d’ella serà la presència d’estreles internacionals com el mateix Lorente o Jack Quaid. L’americà, fill de Dennis Quaid i Meg Ryan, és conegut per ‘The Boys’ o ‘Juegos del Hambre’.

Resultado de imagen de Jack Quaid

A més, el Saló del Còmic presentarà l’última pel·lícula de David Galán, ’Orígenes secretos’. Un thriller de superherois protagonitzat per Javier Rey, Brays Efe, Verónica Echegui, Antonio Resines i Ernesto Alterio. El dissabte a la vesprada el propi director revelarà alguns aspectes inèdits del film.

D’altra banda, el Saló també ha programat una exposició sobre la sèrie de Netflix ‘El Vecino’. L’adaptació del comic de Pepo Pérez protagonitzada per Quim Gutiérrez i Clara Llac que ja ha anunciat segona temporada.