La veu i interpretació d’Iris Fernández l’ha fet guanyadora de Invictus Xou, a Torrent aquest estiu ja va captivar al públic en la gala on va quedar seleccionada. Des de les seves xarxes socials ha volgut agrair al presentador Quique Peña, al productor David Jiménez, als seus pares Mercedes Carmona i a Manuel Fernández per deixar-li ser tan lliure gràcies a la música. També agraeix a tots aquells que han vist el programa i li han manat tants missatges de suport. Segons afirma per les seves xarxes socials “Em feu sentir gran, molt gran”.

A les semifinals han arribat Lucía Molina, Raúl Mejía, Ampyru, Noa Villar i Elena Lucas. Lucía Molina va conquistar al jurat a Massanassa amb un dels temes que va popularitzar ConchitaWurst. Per la seva banda Raúl Mejía va interpretar amb la seva guitarra “Aquí estic jo” en la Cova Gran de Paterna, Amyru amb la cançó d’Alejandro Sanz “Quan Ningú Em Veu” a Torrent, Noa Villar amb “Undo” a Silla i el ball Mix d’Elena Lucas a Silla.

El jurat compost per artistes de llarga trajectòria al món de la cançó, interpretació i musicals. Raúl Ogalla, un dels cantants que va captivar al públic del programa d’Antena 3 “La teva Cara No Em sona”, Dafne Laura, col·laboradora de radi, tele, actriu, cantant. Marco Valdeolmillos, cantant, músic, SharkEstudis, Azu Produccions i Eduardo Sánchez, artista que ha estat en els principals musicals d’aquest país, La Veu Kids o Veig Veig. L’artista Ramón Rosa, actor de nombrosos espectacles.