El programa de talents de 7 Televalencia, Invictus Xou, segueix recorrent la província apostant pels artistes dels nostres pobles. Quique Peña i tot el seu equip han creat un espectacle dinàmic on cantants i ballarins traslladen el seu art des de la plaça del Poble de Silla fins a la xicoteta pantalla. Entre els artistes convidats destaquen la companyia Jackson Dansi Company, que es pujaran al setembre a l’escenari del teatre Olympia per oferir el millor espectacle musical sobre Michael Jackson.

L’artista Marco Valdeolmillos ha presentat a Silla el seu nou single “La teva foto de Instagram”, que ha aconseguit més de 5.000 reproduccions en molt poques setmanes. Entre els participants hem vist les actuacions dels grups de ball com Warrior Souls, Urban Girls o Little Monsters. Els cantants també han tingut el seu protagonisme mostrant el talent de Daniel Fuentes, José Urraco, Ana Sáez, Johnny Sánchez, Héctor Fox, Elena Lucas, Luis González, Noa Villar i Clemente Arévalo.

La placà del poble de Silla es va omplir al complet per veure la gravaciò del programa Invictus Xou, un talent que aposta per donar protagonisme als artistes dels nostres pobles, gràcies a 7 Televalencia. Un magazine musical dinàmic on tenen cabuda cantants i ballarins de la Comunitat Valenciana, el programa està de ruta aquest estiu pels municipis valencians.