“Investigat” o “Imputat”. El terme enfronta a PP i Compromís en Àgora

Els diputats Jorge Bellver i Isaura Navarro s'enreden en un discussió arran dels diferents casos de corrupció de la Comunitat Valenciana.

La corrupció i els termes associats a ella com ‘investigat’ o ‘imputat’, va ser un dels temes que dels quals es va parlar en el programa Àgora del passat dijous en el qual van participar Rosa Peris del PSPV, Jorge Bellver pel PP, Isaura Navarro de Compromís i **Merche Ventura de Ciutadans.

Els quatre diputats autonòmics van comentar les valoracions de la presidenta del **PPCV, Isabel Bonig, arran de la sentència que condemna a 9 anys de presó a la exconsellera de Turisme Miraculosa Martínez pel cas Gürtel. Bellver aprovechó per a recordar que alguns membres del Compromís també estaven imputats per qüestions de corrupció política i Isaura Navarro li va negar els fets.

El moment més tibant es va produir quan la responsable de Compromís va enumerar tots els que havien sigut condemnats per la Justícia i que havien pertangut al Partit Popular i va recalcar que, en el cas d’Eric Nomdedéu, alt dirigent del Bloc i que està assenyalat per un presumpte cas de corrupció, estava sent*unicamente investigat. Bellver li va etzibar que Compromís cridava als del PP “imputats” i que els seus eren “investigats”. Navarro li va recordar que el va acabar “investigat” va ser una modificació del Codi Penal aprovada pel Partit Popular.