Intercambio de piezas entre Valencia CF y Villarreal CF

L’èxit europeu del Vila-real CF provoca que en La Ceràmica hi haja un salt de qualitat referit a la plantilla aquest estiu. Per això, comencen a sonar noms propis que podrien reforçar al Vila-real CF de cara a la 21/22. Un d’ells és Gonçalo Guedes, futbolista del València CF i somni de Unai Emery. El conjunt gorguet podria plantejar una barata entre el portuguès i el exvalencianista, Paco Alcácer aquest mateix estiu segons va manifestar el diari MARCA.

La formula seria l’intercanvi. A més hauria d’haver-hi una mica de diners pel mig. Alcácer va arribar al gener de 2020 i va costar 23 milions d’euros al Vila-real; ara el seu valor de mercat està en 22. Mentrestant que Guedes està taxat en 40 milions d’euros pel València CF. El procediment seria una barata amb compensació.

Ara mancada per veure si des de Vila-real s’atreveixen a fer el pas definitiu i proposen formalment un intercanvi Guedes, jugador pretès i que Unai coneix molt bé de la seua etapa a París, per l’ex de Mestalla, que alguna vegada va manifestar el seu desig de tornar a la que fora la seua casa.