Intentan secuestrar a una menor en una calle del centro de Mislata
Calle Profesor Manuel Broseta esquina con San Antonio en Mislata.

Una menor de la localitat valenciana de Mislata ha estat prop de convertir-se en víctima d’un segrest. Des del club esportiu en el qual entrena la jove, el Mislata CF, han alertat als pares perquè els xiquets no acudisquen solos a entrenar.

Segons relata el diari Levante EMV, tot va succeir el divendres a la vesprada. Aquesta caminava per la carretera de Sant Antoni, una de les vies més transitades de Mislata, en direcció a la Canaleta per a entrenar en la seu del Mislata Cf. Va ser a l’altura del carrer Professor Manuel Broseta, poc transitada, quan un home la va abordar.

El desconegut va tractar d’enganyar-la preguntant-li per una direcció. No obstant això, moments després va intentar portar-li-la per força agarrant-li del brazo. A pesar que la jove va fer amenaça de soltar-se, no ho va aconseguir.

Un home que va veure l’escena es va acostar per a veure què succeïa. El segrestador li va assegurar que es tractava de la seua cosina encara que la menor ho va negar tot i li va alertar que era un segrest. Quan l’home li va avisar que anava a alertar a la Policia, el desconegut va marxar corrent.

Els pares de la menor van comunicar el succeït a la Policia Local de Mislata qui els van remetre a la Policia Nacional o Guàrdia Civil per a formalitzar la denúncia.

RECOMANACIONS PER ALS MENORS

Des del Mislata CF han emès un comunicat en el qual demanen precaució a les famílies dels seus jugadors. “En aquests casos preferim que els xics i xiques, així com els seus pares, pequen d’excés de prudència a fi d’evitar qualsevol desgràcia”.

La recomanació és que vagen en grup o amb adults per a evitar incidents. També se suggereix que els menors eviten zones poc transitades en cas d’anar solos. A més, se’ls ha d’explicar que si són molestats per desconeguts han de demanar ajuda o canviar de vorera.