(Pablo Viñado).- València rep el rodatge de ‘Vivir dos veces’, la nova comèdia de la directora barcelonesa María Ripoll. Amb Inma Cuesta, Óscar Martínez i Mafalda Carbonell com a protagonistes, ‘Vivir dos veces’ és una road movie que presenta una narrativa en què les segones oportunitats tenen molt de protagonisme.

La pel·licula presenta tres generacions encarnades en els seus tres protagonistes: Emilio, Julia i Blanca, que aprenen a resoldre els seus conflictes interns recolzant-se els uns en els altres. Una de les principals característiques  és com preten fusionar drama i comèdia per tal d’aconseguir una historia real com la vida mateixa. Aquesta aproximació és coneguda com a “dramedia” i, en paraules de la directora, aporta “la dosis necessària de comèdia per a explicar un drama i el drama necessari per a fer comèdia”.

L’elecció de València com una de les localitzacions clau per al rodatge de‘Vivir dos veces’ no és casualitat, i és que, segons direcció, la nostra ciutat “té una llum i uns contrasts que combinen molt bé amb els personatges”.

La data exacta de la seua estrena encara es desconeix, però des de Filmax s’estima que la pel·lícula arribarà als cines a partir de l’estiu de l’any proper.

El robot más famoso del mundo protagoniza el anuncio de un arroz valenciano