DIMARTS

Per al dia de festa, experimentarem un empitjorament de l’oratge amb probabilitat de pluges i baixada de les temperatures. Este dimarts tindrem un matí amb núvols i clars, i una vesprada amb creixement de núvols d’evolució que deixaran ruixats per bona part del nostre territori que seran en forma de tronada en alguns punts, sobretot per la nit en Ademús, Requena o València. Les temperatures a l’interior aniran des dels 16 graus de màxima als 12 de mínima i en la costa el mercuri marcarà 20 graus de màxima a Alzira i els 10 de mínima seran per a València i Alzira de nou.

En quan a la ciutat de València, intervals ennuvolats durant tot el dia amb temperatures que aniran des dels 10 graus de mínima a primer ahora i els 19 graus de màxima a migdia.

DIMECRES I DIJOUS

Durant els dies següents, núvols en tot el territori. La inestabilitat serà una constant en la provincia, encara que no serà tan acusada con en dies passats ja que l’absencia de pluges fortes està assegurada.

Presencia de nuvolositat per al dimecres i dijous i no es descarta que hi puga haver alguna tormenta localitzada en les zones d’interior, encara que a la zona de Requena el dia ha estat clar, encara que els núvols apareixeran, sobretot, a última hora del matí.

El mercuri ascendirà fins els 26 graus de màxima a Alzira i baixarà fins els 10 graus de mínima en Sagunt o València. En l’interior hi haurà una diferencia notable de temperatures ja que la màxima a Ademís serà de 20 graus i la mínima de cuatre graus.

CAP DE SETMANA

Per al proper dissabte, continuarà havent núvols durant practicament tot el dia i durant tota la setmana. El mercuri no pujarà més de 24 graus el dijous, siguent la temperatura més alta que es registre a Valencia esta setmana. La més baixa seran els 10 graus que es registren el dimecres. El cap de setmana milloraran les temperatures encara que ens farà falta una manega llarga per a eixir al carrer, sobre tot, per la nit.

RISC D’INCENDIS

En quant al risc d’incendis, la zona del litoral es manté en el nivell més baix, es a dir, que està de color ver. L’interior es manté amb un nivell alt. Pero malgrat els colors hi ha que tindre precaució en tot el territori i cridar al 112 que és el número del Centre d’Emergències de la Generalitat valenciana en el cas d’albirar foc.