Este divendres els núvols continuen ocupant el cel i les precipitacions podrien repetir-se de manera ocasional fins al migdia. Posteriorment, s’espera que s’òbriguen grans clars i torne de nou a brillar el sol.
Les temperatures no superaran en cap punt de la província els 15ºC de màxima, mentre que les mínimes a l’interior estaran per sota dels 0º i, en el litoral rondaran els 5. Els núvols continuaran durant les primeres hores de la jornada i, conforme avance el dia, tendiran a desaparèixer.
En la província de València també podia caure una mica de neu esta matinada, concretament a l’interior nord, on anit s’esperava que les precipitacions arribaren fins i tot en forma de neu en punts com Utiel
El temps donarà una treva durant el dissabte a València amb temperatures mínimes de 5 graus i 16 graus de màxima, i cels nuvolosos amb tendència a estar buidats. El diumenge i el dilluns tornaran les tempestes i hi haurà una baixada de les temperatures. La cota de neu estarà entre els 1100 i 900 metres.