La indústria valenciana desvetla alguns dels invents del futur

Jupetins antibales amb més protecció o vehicles capaços d'emmagatzemar energia són alguns dels projectes en els que ja s'està treballant.

Materials capaços d’absorbir el diòxid de carboni o tèxtils que poden emmagatzemar energia. Aquests són solament alguns exemples en els que experts i empreses del sector del plàstic estan treballant a dia de hui per a incorporar a la indústria futura. AIMPLAS, l’Institut Tecnològic del Plàstic, ha sigut el responsable de reunir-los a tots en la segona edició del seminari internacional ‘Plastics are Future’.

A més de l’energia i la salut, des d’AIMPLAS també s’ha volgut apostar per un tercer pilar fonamental per a la indústria: els plàstics biodegradables.

Algunes de les mostres que han pogut conèixer-se en estes jornades són jupetins antibales que oferiran una protecció total enfront de rajos ultraviolats o vehicles que emmagatzemaran energia per a millorar la seua eficiència.

Un any més, AIMPLAS ha sembrat les llavors del futur del plàstic amb unes jornades que han servit perquè el teixit industrial conega totes les innovacions que s’aconseguiran emprant este material tan mal·leable per a produir.