Detienen a un joven de 24 años por matar a su novia en Valencia
Un agente de la Policía Local de Valencia en una imagen de archivo. / FOTO: Policía Local Valencia.

Un total de cinc persones han resultat ferides aquesta matinada a causa d’un incendi en el barri del Cabanyal. El foc s’ha originat sobre les 3.30 hores en un habitatge del carrer Pescadors segons ha comunicat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El diari Las Provincias ha destacat que va ser un incendi provocat. Pel que sembla un home va calar foc a la casa després de descobrir que la seua filla s’havia anat a viure amb el seu nuviuna relació passional que havia enemistat a dues famílies de València.

Segons indiquen, el culpable va fugir pujat a un monopatín. No obstant això, la Policia Local va procedir a la seua detenció una hora després quan circulava per l’avinguda Pérez Galdós.

CINC PERSONES FERIDES A CAUSA DE LES FLAMES

Fins al lloc dels fets es van traslladar dos unitats del SAMU, una altra de SVB i una ambulància convencional TNA. Allí els serveis mèdics van assistir a cinc persones. Entre elles hi havia una dona de 48 anys i un home de 53 amb cremades de segon i tercer grau, respectivament. Tots dos van ser traslladats a l’Hospital La Fe.

A més, es va atendre a dos homes amb contusions, un en un muscle i un altre en el turmell. Aquest últim, de 27 anys d’edat, també presentava inhalació de fum. Tots dos es van traslladar a l’Hospital Clínic Universitari de València.

La cinquena víctima ha sigut un menor de 6 anys que va presentar cremades molt greus en la meitat del seu cos, la majoria en el rostre i les mans. El xicotet es va traslladar a l’Hospital Clínic. De moment es desconeix quin és l’estat de la seua evolució.