Un espectacular incendi destrueix una empresa de Mercadona en Puçol

Es tracta de la panificadora que subministra pa i dolç a l'empresa de Juan Roig. Els treballadors han hagut de desallotjar la fàbrica.

Els bombers intenten controlar l’incendi declarat anit en la fàbrica de Forns Valencians SAU (Forvasa), situada en la localitat valenciana de Puçol i fabricant especialista que subministra pans i pastissos a Mercadona, que ha calcinat les instal·lacions però no ha causat danys personals.

Sis dotacions del Consorci Provincial de Bombers treballen aquest matí encara en el lloc del sinistre, originat en una de les naus del complex i que va obligar a desallotjar a tots els treballadors.

L’incendi va començar sobre les 23 hores i el protocol d’emergència i evacuació de treballadors va funcionar “correctament” sense que hi haja hagut dany personal algun, segons l’empresa que presideix Juan Roig.

Al llarg de la matinada, l’incendi ha continuat estenent-se a la resta de naus del complex on totes les línies de fabricació es trobaven en producció, la qual cosa ha facilitat la propagació.

La fàbrica compta amb 540 treballadors i en el moment de l’incendi, el torn de nit ho componien 80 empleats.

En aquests moments se segueix el protocol marcat pel cos de Bombers, que treballen en la zona al costat de la Policia Local i la Guàrdia Civil, després de la qual cosa els tècnics “decidiran els següents passos a donar per a disposar d’una nova fàbrica”.