Declaran un incendio con varios focos junto a la A-3 en Buñol
Personal del Consorcio Provincial de Bomberos de Valencia en un incendio declarado a primeros de agosto en Imatges del dispositiu de @BombersValencia en treballs nocturns d’extinció de #IFRafelguaraf.

Les autoritats han alertat d’un incendi en la localitat valenciana de Bunyol. El foc es troba distribuït en diversos focus pròxims a l’autovia de l’Est (A-3) que connecta la Comunitat Valenciana amb Madrid.

Segons ha informat el servei d’Emergències 112, les flames estan tenint lloc a l’altura del quilòmetre 313 sentit València. Pel que sembla es tracta d’un incendi vegetal l’origen del qual es desconeix.

Fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers; des unitats de Forestals de la Generalitat; un agent mediambiental; dues autobombes i un avió.

Emergències ha establit la Situació 1 del Pla Especial enfront del Risc d’Incendis Forestals. La Situació d’emergència 1 és la provocada per un o diversos incendis forestals que, en la seua evolució previsible, poden afectar greument béns forestals. A més, també poden causar danys lleus a la població i béns de naturalesa forestal.