mestalla
Primera imagen oficial del futuro complejo residencial 'Acequia Mestalla'.

Arranca el compte arrere perquè el vell Mestalla es convertisca en ‘Acequia de Mestalla‘. El complex residencial sembla que va vent en popa i hui s’ha difós la primera imatge elaborada per l’equip d’arquitectura responsable del projecte cooperatiu que formen ADU Mediterráneo S.L., CONCOVI i FECOVI.

Des de la cooperativa informen a més que ja s’està preparant un esdeveniment que tindrà lloc en un espai “adequat a la dimensió del projecte” amb la finalitat de presentar al complet aquesta iniciativa: tant la part residencial com la terciària i la comercial.

Serà el pròxim 27 de juny quan tinga lloc esta cita a la qual s’espera que assistisquen representants del València C.F., autoritats i representants de la cooperativa.

Els ciutadans decidiran el disseny dels pisos de ‘Acequia de Mestalla’

Viviendea, la plataforma digital avalada pel programa Corporate CBRE de Llançadora, és l’empresa responsable de crear els millors habitatges possibles desitjades pels compradors en l’emblemàtic estadi del València Club de Futbol.

Des del seu web, els interessats ja poden completar un formulari en el qual marcar quantes habitacions desitgen, quin nombre de condícies prefereixen i una sèrie de qüestions més per a dissenyar els pisos que millor s’adapten al que cerquen els futurs inquilins.