Aquest divendres, 29 de novembre, el centre de la ciutat s’il·luminarà per a donar la benvinguda al Nadal.

L’alcalde de València, Joan Ribó; el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament, Pere Fuset; i les Falleres Majors de València 2020, Consuelo Llobell i Carla García, seran els encarregats de donar el tret d’eixida a les festes nadalenques.

Un any més, l’encés de llums de Nadal s’avança, per a fer-ho coincidir amb la Marató de València que se celebra a la ciutat diumenge que ve, i d’aqueixa manera aprofitar la presència de turistes a la ciutat.

Com a novetat, enguany les llums nadalenques són visibles durant el dia ,sense necessitat d’utilitzar l’electricitat ,gràcies a un nou disseny amb vidrieres que permet que es puga gaudir d’elles a plena llum del dia.

Aquesta il·luminació a més podrà gaudir-se en altres carrers de la ciutat com Roger de Lauria, Marqués de Sotelo, carrer de les Barques o carrer Periodista Azzati…

Vidrieres Ajuntament de València, Iluminació Nadalenca  2019

A més de les llums de Nadal de la plaça de l’Ajuntament de València, també es donarà per inaugurada hui la Pista de Gel i el Carrusel,organitzat per l’Associació de Comerços València Centre.

El horari de la Pista de Gel i del Carrusel, és de dilluns a diumenge d’11.00 a 23.00, a excepció dels dies 24 i 31 l’horari dels quals serà d’11.00 a 20.00.

La pista de patinatge comptarà de nou amb dos espais diferenciats un per a xiquets i un altre per a adults.

El Tren de Nadal, que recorre el centre de la ciutat,també arrancarà els seus recorreguts durant el cap de setmana. Així com alguns mercaditos nadalencs com la Fira d’Artesania, situada en la Plaça de la Reina.

Imagen del Tiovivo instalado en la Plaza del Ayuntamiento Foto: Comercios Centro

La il·luminació nadalenca arribarà a los Barrios de Valencia

La il·luminació nadalenca també arribarà als barris de València un any més. Els barris de Benicalap, Malilla,Patraix, Campanar, Benimaclet, Russafa, la Creu del Canyamelar, Ciutat Vella,  Orriols, Sant Marcelí i Abastos comptaran de nou amb un arbre de Nadal que decorarà les seues places.

Al llarg del mes s’instal·larà el Betlem, així com s’inauguraran la resta de Mercadets de Nadal situats per la ciutat.