Les llars de cinc famílies valencianes cobren vida en Ikea. Es tracta de l’última iniciativa engegada pel gegant suec com a part del projecte “Juntos creamos tu sueño”.

Ikea ha volgut escoltar els desitjos dels consumidors i ha dissenyat les cases dels seus somnis. La seu d’Alfafar ha sigut el lloc triat per a recrear algunes d’eixes estades amb l’objectiu de ser una inspiració per als visitants.

Perquè este projecte siga una realitat han sigut necessàries cinc famílies que representen situacions comunes del dia a dia. Entre les estades reflectides en Ikea hi ha des d’un apartament familiar del Perelló fins a un pis de 60 metres quadrats emplaçat en ple barri del Carmen. I és que totes estes llars són un reflex de solucions als espais xicotets.

El projecte “Juntos creamos tu sueño” coincidix a més amb el llançament del nou Catàleg d’Ikea 2018. Enguany la publicació aconseguirà els quasi 10 milions d’unitats i es repartiran 760.000 exemplars en tota la zona de València amb la finalitat de que Ikea continue prop dels valencians.