Ikea recrea les llars de cinc famílies valencianes

"Juntos creamos tu sueño" és un projecte de co-creació amb el qual la companyia dissenya les cases conjuntament amb els valencians.

Les llars de cinc famílies valencianes cobren vida en Ikea. Es tracta de l’última iniciativa engegada pel gegant suec com a part del projecte “Juntos creamos tu sueño”.

Ikea ha volgut escoltar els desitjos dels consumidors i ha dissenyat les cases dels seus somnis. La seu d’Alfafar ha sigut el lloc triat per a recrear algunes d’eixes estades amb l’objectiu de ser una inspiració per als visitants.

Perquè este projecte siga una realitat han sigut necessàries cinc famílies que representen situacions comunes del dia a dia. Entre les estades reflectides en Ikea hi ha des d’un apartament familiar del Perelló fins a un pis de 60 metres quadrats emplaçat en ple barri del Carmen. I és que totes estes llars són un reflex de solucions als espais xicotets.

El projecte “Juntos creamos tu sueño” coincidix a més amb el llançament del nou Catàleg d’Ikea 2018. Enguany la publicació aconseguirà els quasi 10 milions d’unitats i es repartiran 760.000 exemplars en tota la zona de València amb la finalitat de que Ikea continue prop dels valencians.