Que els somnis es facen realitat és més propi dels contes que de la vida real encara que açò canvia si es tracta d‘Ikea. El gegant suec ha presentat la renovació de la seua secció de dormitoris, un departament per al que ha sigut vital comptar amb la col·laboració de famílies i joves valencians amb la finalitat de donar resposta a les habitacions dels seus somnis.

En este projecte de co-creació han quedat representats diferents perfils de persones reals que viuen a la Comunitat Valenciana: solters amb o sense fills, matrimonis, famílies nombroses o parelles que viuen separades però que passen molt temps en la casa d’un d’ells.  Gent d’allò més dispar però amb un element comú: convertir en realitat els seus dormitoris ideals.

Esta no és la primera vegada que des de la tenda dissenyen amb famílies valencianes els espais dels seus somnis i és que des d’Ikea ja es van recrear cinc estades amb el projecte “Junts creguem el teu somni”, una iniciativa que va resultar tot un èxit i que sembla que tornarà a repetir-se.

Ikea ja ha estrenat esta secció de dormitoris renovada que pot visitar-se en la tenda d’Alfafar. Des de la companyia asseguren que continuaran treballant en esta línia amb l’objectiu de que cada vegada siguen més els valencians que gaudisquen de la seua llar.