El municipi d’Olocau torna al seu passat. Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament d’Olocau ha organitzat amb la col·laboració del Museu de Prehistòria de València, la Diputació de València i l’Agència Valenciana de Turisme la V Iberfesta. Els íbers prendran els carrers d’este poble de Camp de Túria.

Durant tot el dissabte 3 de juny i el diumenge 4 de juny, els carrers d’este municipi valencià situat en la comarca de Camp de Túria regresarà més de 2.000 anys en la història per a retrobar-se amb els seus avantpassats.

Els actes començaran el dissabte a les 11.00 hores amb la inauguració. La Iberfesta ha organitzat visites guiades al Puntal dels Llops el dissabte a les 18.00 hores i el diumenge a les 09.30h; és necessari preinscribirse en el correu puntal.llops@olocau.es.

Hi haurà també una fira dels íbers en el carrer Major que estarà oberta el dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores. El diumenge serà de 10.00 a 14.30 hores. Tallers, biblioteca infantil del Museu de Prehistòria, activitats i exposicions en la Casa de la Senyoria completaran l’agenda íbera que també comptarà amb representacions dramatitzades als carrers de la vila. El dissabte tindran lloc a les 11.00 i a les 20.30 hores i el diumenge a les 12.00 hores.

Els que decidisquen acudir a gaudir de la Iberfesta podran degustar la segona Ruta de la Tapa Íbera. Per dos euros podran gaudir d’una tapa més beguda.