Ian

El trinquet de la Llosa de Ranes ha gaudit d´altra gran vesprada de raspall, que ha coronat a Ian de Senyera com campió del XXXI Campionat Individual Bankia de raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, desprès de derrotar a l’actual campió, Moltó de Barxeta, per 25 a 15.

Amb 20 anys, és un dels campions més joves del nostre esport i amb més futur, ja que es un jugador que hui ha fet una gran partida per guanyar el seu primer gran títol profesional. Els dos jugadors han jugat a gran nivel, i la partida ha estat molt nivellada fins iguals 15.

A partir d´eixe moment, Ian ha aconseguit trecar al rest un joc per trencar la dinàmica de la partida “dauera” i guanyar la gran final al traure. Han sigut moments protagonitzats pel joc molt igualat entre els dos contrincants i emocionant. El públic es mostrava vibrant.

L´ambient ha sigut increíble i hui s´ha penjat el cartell de “no hi ha entrades”, ja què molta gent s´ha quedat sense poder accedir al recinte per veure esta gran final en directe.

Josep Miquel Moya, director general d’Esports de la Conselleria d’Educació i Esports, Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota, Evarist Aznar, alcalde de la Llosa, junts als responsables de Bankia han lliurat els trofeus i diplomes als finalistes.

En acabar el lliurament de trofeus, Moltó, s’ha llevat lna acció carregada de simbolisme, li l’ha donat a Ian, com nou rei del raspall, i demostrant que es tot un caballer. Partides d’aquest tipus deixen empremta entre l’afició. Els Individuals Bankia no podíen haver acabat de millor forma fins el proper any.