La huelga de maquinistas cancela 20 trenes de Valencia: horarios de los tres paros
04-11-2019 Cercanías Valencia COMUNIDAD VALENCIANA ESPAÑA EUROPA VALENCIA SOCIEDAD RENFE

La vaga de Renfe convocada pel sindicat de maquinistes Semaf continua. Hui s’ha produït una nova jornada d’aturs que ha obligat a suspendre 20 dels 49 trens de Rodalies previstos per a complir amb els serveis mínims de València i Castelló.

Segons arreplega Europa Press, el primer atur s’ha produït de 05.00 a 09.00 hores. Durant aquest, han circulat el 60% dels combois previstos. No obstant això, la jornada de vaga no acaba ací. Renfe tornarà a patir un atur al migdia (14.00 a 16.00 hores) i un altre en horari vespertí i nocturn (18.00 a 22.00 hores).

Respecte als trens de llarga distància i alta velocitat, la vaga no ha afectat. Segons han informat des de Renfe, aquests han circulat amb normalitat.

Al marge de la jornada d’aquest dilluns, queden per celebrar-se cinc dies més de vaga. Les dates anunciades són el dimarts dia 5; el dijous 7; divendres 8; dilluns 11 i dimarts 12 d’octubre, dies del pont del Pilar.

Des de Renfe han assenyalat que oferiran, sempre que siga possible, viatjar en un altre tren en l’horari més aproximat a l’adquirit. Si no desitgen realitzar viatge, podran anul·lar o canviar per a una altra data el seu bitllet sense cap coste. Les operacions d’anul·lació o canvi es poden realitzar en tots els canals de venda de Renfe.