Dos hotels valencians aposten per l’alta cuina a preus reduïts amb Cuina Oberta XVIII

El Trident de Neptú i El Mercat reben els guardons a Millor Menú Cuina Oberta i al Menú Més Cardiosaludable respectivament.

La XVIII edició de Cuina Oberta continua vent en popa amb plats molt variats però també sans i equilibrats.

El Restaurant Tridente de l’Hotel Neptuno ha sigut reconegut, a través de la valoració dels usuaris, com el Millor Menú Cuina Oberta per segona vegada consecutiva. Per la seua banda, el Restaurant El Mercat de l’Hotel Vincci, ha rebut el guardó al Menú Més Cardiosaludable, atorgat per la Societat Valenciana d’Hipertensió Arterial. Els dos restaurants han rebut els seus guardons amb satisfacció i molt orgull per haver aconseguit conquistar els paladars de centenars de comensals.

Mentres que el Restaurant El Tridente aposta aquests dies per una fusió de cuina tailandesa i sud-americana, en El Mercat s’ofereix un estil mediterrani amb productes de temporada. A pesar de ser dos estils de cuina molt diferents, els guardonats coincideixen en un mateix punt: l’eficàcia de Cuina Oberta per a mostrar la seua gastronomia a tots els amants del bon menjar.

Tant El Tridente com El Mercat són restaurants emplaçats en hotels valencians. Amb els seus guardons, les dos espais han posat en manifest que la bona gastronomia no està renyida amb el turisme. Gràcies a Cuina Oberta, provar els seus menús està ara a l’abast de molts i és que fins al diumenge es podrà acudir a degustar-los per uns preus que oscil·laran entre els 20 i 30 euros.