Els hotelers arribar al 100% d’ocupació aquestes Falles

La inestabilitat del temps pot influir en l'arribada de turistes però les festes, la seua filosofia i la gastronomia de la ciutat són motius a tenir en compte per a visitar-la.

El sector hoteler s’està fregant les mans davant la setmana gran de les Falles. Segons totes les previsions, l’ocupació serà especialment bona enguany, arribant a superar les xifres de l’any passat i que es va quedar a les portes del 100%.

És veritat que hi ha molts turistes que s’estan esperant a veure de quina manera evoluciona el temps per a fer les seues reserves, però els professionals asseguren que les Falles tiren molt i que no seria la primera vegada que fa mal temps i tota la ciutat s’omple.

La procedència de visitants segueix venint de fora. Són més els turistes internacionals que arriben atrets per la filosofia de la festa, el clima de la ciutat i la gastronomia que els nacionals. Una dada que apunta el fet que València es posiciona com una destinació cada vegada més internacional.

Les reserves van a bon ritme i València preveu viure de les falles més multitudinàries de la història, gràcies a tots els atractius turístics que es viuen durant els dies centrals de la festa fallera.