hotel

Sembla el somni ideal de qualsevol turista, trobar un xicotet poble mariner al costat del Mediterrani, amb els seus restaurants típics, les seues botigues d’artesania, terrasses en les quals prendre una copa o una tapa, llocs per a refrescar-se o fer esport, racons agradables en els asseure’s a l’ombra a llegir o xarrar i, per descomptat, un allotjament confortable, ampli i càlid. I ja, posat a demanar, gaudir de serveis personalitzats, un toc de glamur i atencions de luxe. Sembla impossible, però no ho és.

A molt pocs quilòmetres de Benidorm es troba Villaitana, que no és el nom d’un poble, sinó d’un hotel, concretament Meliá Villaitana, un complex molt peculiar en el qual es té la sensació d’estar en un xicotet llogaret prop del mar i no en un luxós quatre estreles.

Per a incrementar eixa sensació no mancada de res: la Plaça Real, l’església, rèplica de la d’Altea, el quiosc de música, jardins, petits i grans restaurants amb cuina de l’horta, italiana, asiàtica, mexicana, amb barbacoa a l’aire lliure, botigues d’artesania, roba i records… Entre els restaurants destaca Casa Nostra inspirat en la cuina del sud d’Itàlia, i Mosaic, un nou espai d’estil nòrdic contemporani especialitzat en menjar elaborat amb productes de l’horta llevantina.

El miracle el van aconseguir els arquitectes Andrés i Juan Carlos Piñeiro reunint 25 edificis, cadascun amb el seu caràcter diferent però harmonitzant en conjunt.

Però com a més es tracta d’un gran hotel, en el Meliá Villaitana també es gaudeix de modernes instal·lacions i habitacions elegants i lluminoses, amb un àmplia gamma que va des de l’habitació clàssica i àmplia perfectament equipada i amb terrassa, fins a la Penthouse Suite The Level amb una terrassa de 40 metres quadrats, passant per diferents tipus d’habitacions executives, suites i habitacions familiars.

Hi ha 455 dormitoris per a triar, tots renovats i decorats amb un elegant disseny mediterrani en tons daurats, blancs, beiges i vermellosos, amb espectaculars vistes al mar, al camp de golf, al jardí o a les piscines. Parlant de piscines, hi ha sis en total en forma d’ampli llac, amb platja d’arena artificial o amb aigua climatitzada.

A més de nadar hi ha opcions per a altres esports: dos camps per a practicar golf (un Executive), gimnàs, quatre camps de futbol, dues pistes de tennis, sis pistes de pàdel i, quan toca relaxar-se, un fabulós Yhi Spa, un espai de 1200 m2 dedicat a cura del cos, equilibri de la ment i purificació de l’ànima. Un lloc on sentir-se acaronat i relaxat pels nostres professionals que t’emboliquen en els més exquisides aromes, música relaxant i en un càlid ambient.

Una forta inversió en millores

La propietat de l’hotel HIP Hotel Investment Partners acaba d’invertir set milions d’euros per a realitzar una completa reforma en les seues instal·lacions, que han adoptat les últimes tendències i els atributs més actuals de Meliá Hotels & Resorts, la marca centrada en el benestar del client i l’atenció personalitzada.

La nova experiència d’habitació inclou espais més oberts, agradables i funcionals, i una nova decoració més càlida que proporciona un ambient de benestar per a sentir-se millor que a casa. S’ha incorporat, a més, menú de coixins a l’habitació i gentileses de bany de la marca Rituals, que utilitza envasos recarregables per a reduir el volum de plàstics d’un sol ús, un dels compromisos de la companyia hotelera en la seua lluita contra el canvi climàtic.

Gràcies al servei The Level, característic de la marca Meliá Hotels & Resorts, els clients més exigents poden trobar un espai exclusiu de categoria “5 estreles”, amb instal·lacions i serveis personalitzats i renovats, que inclou una recepció privada, terrassa i dues piscines d’ús exclusiu, així com l’accés a The Level Lounge, on degustar un desdejuni privat gratuït amb xou cooking i begudes i aperitius durant la resta del dia. Aquesta és una opció estupenda per a famílies.

A més, per als viatgers de negocis, disposa de 6.000 metres quadrats d’espais flexibles i multifuncionals, compta amb 17 salons de reunió totalment equipats amb les últimes tecnologies i amb una capacitat per a acollir fins a 1.000 persones. L’hotel ofereix, també, un enclavament per a la celebració de noces i esdeveniments.