Un verano de lujo en cinco hoteles valencianos
Jardín del hotel Asia Gardens en Benidorm.

Viatjar a cor què vols i sense pagar molt és el somni de tots i alguns podran fer-lo realitat pròximament. Turisme Comunitat Valenciana ha tornat a posar en marxa el programa ‘Viatgem CV’. El famós Bono Viaje arranca aquest dimecres la marxa de la seua tercera fase amb la qual repartirà 12.500 nous codis.

L’objectiu és incentivar la demanda turística autonòmica en períodes d’estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats pel coronavirus.

Els sol·licitants podran canviar els seus descomptes viatgers fins al 31 de desembre en centenars d’hotels valencians. Entre ells figuren alguns hotels de luxe i renom com el Barceló Asia Gardens (Benidorm); el Vivood Landscape (Benimantell); Las Arenas (València); o el SH Vila Gadea (Altea).

Aquest bo és un descompte del 70% que permet viatjar per l’autonomia. Cadascun d’ells dota al beneficiari d’un crèdit de 600 euros per a gastar en establiments dins del programa. No obstant això, en el cas que no es formalitze la reserva en el termini de 7 dies o no s’esgote la quantitat màxima en aplicar la bonificació del 70%, s’alliberen més codis i es van adjudicant més bons per ordre de llista d’espera.

QUI POT SOLCITAR EL BO VIATGE?

Les persones físiques majors d’edat que estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana.

QUÈ PASSA SI EN L’ÚLTIM PERÍODE EM VAIG QUEDAR EL LLISTA D’ESPERA?

Tal com indica la resolució publicada el 17 d’octubre de 2020 que regula el programa (consultar ací), els primers a rebre el bo turístic en aquest tercer període seran els usuaris que van quedar en llista d’espera del període anterior, que va abastar de l’1 de gener fins al 15 de juny de 2021.

QUAN SOLCITARLO?

Per al període que s’inicia el 15 de setembre i conclou el 31 de desembre de 2021, el termini d’inscripció s’iniciarà a les 12.00 h. del 15 de setembre. Aquest conclourà a les 23.59 h. de l’1 de novembre de 2021

COM DEMANAR EL BO VIATGE?

El primer pas serà completar la INSCRIPCIÓ. Una vegada emplenada et recomanem seguir pas a pas el marcat per Turisme per a completar amb èxit el procés.

A QUINS HOTELS PUC VIATJAR?

El programa de Turisme compta amb un ampli catàleg d’establiments participants. Entre ells hi ha cases rurals i hotels de totes les categories. El llistat oficial pot consultar-se online.