Roig

La fundació EDEM Escola d’Empresaris està immersa en un procés de creixement i de desenvolupament del seu pla estratègic. Donada la dimensió que està adquirint el projecte, el seu President, Manuel Palma, va manifestar recentment al Consell Rector que les seues responsabilitats empresarials no li permeten tenir la dedicació que va a requerir estar al capdavant d’EDEM.

Al mateix temps, el Consell Rector ha volgut reconèixer la trajectòria i el treball exercit per Hortensia Roig al llarg de dotze anys al capdavant d’EDEM com a Secretària General i l’ha proposat en el Patronat de la fundació per a ser la nova Presidenta d’EDEM. La proposta ha sigut confirmada per unanimitat per tots els patrons.

Una altra de les novetats ha sigut la creació de la figura del President d’Honor, que recau en el President de Mercadona, Juan Roig, com a reconeixement a la seua contribució al projecte i a la labor de mecenatge duta a terme. Manuel Palma seguirà vinculat al projecte com a Patró d’EDEM i ocuparà la Vicepresidència que deixa vacant Juan Roig.

D’altra banda, Antonio Noblejas, actual Director General d’EDEM, assumix també les funcions de Secretari del Patronat. Tots els nomenaments proposats pel Consell Rector han sigut aprovats aquesta vesprada pel Patronat, principal òrgan de govern i representació de la fundació.