horchatería

Primer va ser Alboraia i després el Mercat de Colón però l’orxata més famosa de València no es queda només ací. Horchatería Daniel arriba al centre històric de la ciutat, concretament al carrer Sant Vicent número 7 on fins a fa uns mesos es trobava instal·lada la pizzeria Pinsa Re, que es muda a tan sol 200 metres, a la Plaça de Mariano Benlliure.

A pesar de que Daniel Tortajada va assenyalar en una entrevista telefònica amb 7 Televalencia que l’objectiu era obrir el dimecres 14 de març, data que haguera coincidit amb l’arrencada de les festes falleres, finalment l’horchatería ha obert les seues portes recentment.

Segons un comunicat emès per Toni Peinado, soci de Carmen i Daniel Tortajada, amb esta aposta l’horchatería cerca “un lloc on la gent que visita el centre puga arreplegar ràpid les seues comandes per a portar”, afegint que “moltes persones volen portar-se un detall quan van de visita o agafar orxata quan es dirigeixen a casa i amb aqueixa intenció decidim establir-nos ací”.

Calle San Vicente número 7, una de las zonas de mayor afluencia turística.Un negoci de tradició familiar

L’històric establiment d’Alboraia, Horchatería Daniel va obrir les seues portes en 1960 en els baixos de la casa del seu fundador i actualment el negoci és sustentat per la tercera generació familiar, els seus dos néts Daniel i Carmen Tortajada.

El local de 40 metres quadrats està situat en una de les pomes més transitades del carrer, a pocs passos de la plaça de la Reina i a tan sol 200 metres de la plaça de l’Ajuntament de València.

A causa de les dimensions de el  establiment, la nova Horchatería Daniel està orientat  a la venda de el “take away” perquè tots els turistes puguen degustar els productes clàssics de l’empresa valenciana. A més de la tradicional orxata amb fartons, no falten els tonets, danielets o marietas, tot açò acompanyat d’una nova varietat de productes que serveixen per a testar el seu acolliment entre els clients.