Conoce los mejores mercados navideños para visitar en Valencia

S’acosta la Nit de Reis, i amb ella arriba el tradicional Mercat de Reis Cabanyal.

La tradició mana i després d’acudir a la cavalcada de reis, són moltes les famílies que recorren els diferents llocs d’aquest mercat a la recerca d’algun regal d’última hora, o amb la intenció de comprar chuches o carbó amb els quals endolcir més si cap la nit de reis.

Aquest mercat situat en els voltants del Mercat del Cabanyal, als carrers Marí Sirera, Mediterrani, Escalante i Justo Vilar, podrà gaudir-se des de hui divendres 3 de gener amb horari de 9.00 a 22.00 hores, fins al dilluns 6 de gener de 2020.

El mercat compta amb més de 240 llocs de venda en els quals podràs trobar des d’articles relacionats amb el pesebre tradicional i els seus complements, passant per decoració nadalenca com a adorns, garlandes, centres de taula, ciris, panderetes, dolces com el carbó dolç i altres llepolies pròpies del nadal, fins a artesania, quadres, manualitats, articles lúdics infantils, bijuteria i complements de moda.

Transport públic per a accedir al Mercat de Reyes del Cabanyal

Per a arribar al mercat amb transport públic, es pot fer a través de les línies 19 de la EMT amb parada en l’Avinguda Mediterrani amb el carrer de la Reina, la línia 81 amb parada en l’Estació del Cabanyal, la línia 32 de l’EMT amb parada en el Mercat del Cabanyal.

I si prefereixes utilitzar el tramvia, pots fer amb la línia 4 (Parada Doctor Lluch) i la línia 6 (Parada Mediterrani).

La nit de reis, 5 de gener el mercat estarà obert des de les 09.00 a les 05.00 hores.

Aquest tradicional mercat ambulant nadalenc conviurà amb el mercat de nadal situat en la Plaça del Mercat de València , així com amb la Fira de Artesanía, situada en la Plaça de la Reina o el mercat de nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències.