carrera

L’Assemblea Local de Cruz Roja a València organitza la VII edició de la Carrera Solidària Popular de Cruz Roja, una gran festa solidària en la que poden participar persones de totes les edats amb una distància molt assequible.

La carrera solidària sota el lema “Ara + que mai”, consta de cinc quilòmetres i és accessible per a tots els públics amb la finalitat de que tots els col·lectius puguen participar. També compta amb una marxa a peu, sent esta modalitat no competitiva. El recorregut serà per l’entorn del Passeig de l’Albereda i l’estadi de Mestalla i arrancarà a les 9 hores.

La bellesa de la VII Carrera Solidària de Cruz Roja a València resideix en què és 100% solidària: el 100% del recaptat es destina íntegrament a les famílies en risc d’exclusió social a la ciutat de València. A més, hi haurà arreplegada d’aliments no peribles en la zona d’eixida.

El Passeig de l’Albereda acollirà també una carpa de Cruz Roja Joventut on es realitzaran activitats de participació infantil i on hi haurà un castell inflable per als més xicotets.