estaciones
Imagen de archivo de Metrovalencia.

Metrovalencia aplicarà a partir del dimarts 24 de desembre l’horari de Nadal per als servicis de tramvia (dies añiles) i del 26 per al metro (dies morats), que es mantindran en vigència fins al 3 de gener, tenint en compte que el dia 4 és dissabte, el 5 diumenge i el 6, Dia de Reis, festiu, per la qual cosa estes dates mantenen els seus horaris habituals de la resta de l’any.

En el tramvia, els dies 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener seran jornades añiles, que es diferencien de les blaves en que varien les freqüències en els trajectes Tosal del Rei-Tarongers i als destins Mes del Rosari, Lloma Llarga i Fira.

En el metro, els dies 26, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener seran jornades domicilis però amb importants reforços per a equiparar-ho en la mesura que siga possible a les blaves, la dels dies laborals de la resta de l’any.

D’esta manera, les distintes línies de Metrovalencia incorporaran 43 trens addicionals, 33 a l’inici del servici i 10 al migdia, a fi de millorar les circulacions que es programen exclusivament els dies morats.

En Línia 1 es reforçarà la connexió Bétera-Picassent amb deu trens entre les 5.30 i les 9.30 hores i amb sis entre les 12.30 i 15.30 hores. En Línia 2 (Lliria-Torrent Avinguda) es reforçarà amb huit trens l’inici del servici entre les 6  les 9.30 hores i amb quatre entre les 13.30 i 16 hores.

En Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) el reforç de l’inici del servici es produirà amb sis trens; en Línia 5 (Marítim Serrería-Aeroport) amb dos; en Línia 7 (Marítim Serrería-Torrent Avinguda) amb 3; i en Línia 9 (Alboraya Peris Aragó-Riba-roja de Túria) amb quatre unitats.

Els nous horaris de Nadal es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials.

Nit de Nadal i Nadal

La Nit de Nadal, tant en Metrovalencia com en TRAM d’Alacant, el servici es reduirà progressivament abans d’allò més habitual, a partir de les 22 hores en València i les 20.30 hores a Alacant. En Nadal, el servici començarà més tard d’allò més habitual, cap a les 8 hores, tant en Metrovalencia com en el TRAM d’Alacant.