El poké és un dels booms gastronòmics d’aquests últims anys. La tradició culinària hawaiana fa temps que no entén de fronteres i s’ha instaurat en els fogons de milers d’establiments al voltant del món. València no ha deixat passar aqueix tren, i ofereix un ventall molt ric de possibilitats al respecte.

En 7TeleValencia et recomanem alguns dels establiments més interessants per a provar el poké en la nostra terreta. Allà van:

Okay Lah

Excel·lent restaurant asiàtic en el barri de x que ha convertit el plat típic de la cuina hawaiana en una dels seus senyals d’identitat. Okay Lah ofereix una cuina eclèctica i d’altíssima qualitat a un preu molt modest. Menjar en Okay Lah no hauria d’eixir-te per més de 15€, així que ja saps. Si vols provar un dels millors pokés de València però no descartes combinar-ho amb gastronomia asiàtica autèntica, aquest és el teu lloc.

Localització: Carrer de les Garrigues, 15.

City Poké

Va ser el primer a arribar a València allà per 2016 i avui dia es manté com una de les franquícies més en forma de la ciutat. Això sí, que el fet d’estar franquiciat no et distraga de l’important: en City Poké cuiden al client i una vegada dins la sensació de local familiar mai desapareix.

Localització: Carrer de la Ribera, 10 / Avda. Cortes Valencianas, 35 / Carrer del Clariano, 4.

Poké Shop

Situat en ple centre de València, a escassos dos minuts de l’Ajuntament, aquest temple de culte a la gastronomia hawaiana és una de les millors opcions en tota la ciutat per a provar un bon poké. Amb una base d’arròs directament extreta de l’Albufera, Poké Shop ofereix tot el millor de Hawaii sense perdre l’essència més valenciana.

Localització: Carrer Pérez Pujol, 10.

Aloha Poké

De nou, una altra opció per a degustar un bon poké a escassos metres de la Plaça de l’Ajuntament. Aloha Poké no solament ofereix gran varietat de toppings i arrossos per al teu poké, sinó que a més compta amb una agraïda carta de begudes i entrants. El preu mitjà ronda els 13€.

Localització: C/ Martínez Cubells 6.