Dos hombres siembran el caos en un bar de Valencia con golpes y navajas
Dos agentes de la Policía Nacional patrullan en moto por el centro de Valencia. / CPN

La Policia Nacional ha detingut a València a dos homes de 47 i 50 anys, d’origen marroquí. Estan acusats com a presumptes autors dels delictes de lesions i amenaces. Els detinguts van tirar al sòl a la propietària d’un bar i van amenaçar a altres clients. La víctima va ser traslladada a un hospital amb fractura de radi i cúbit.

Els fets van succeir el dissabte sobre les dotze menys quart nit en un bar del districte d’Exposició. Un dels detinguts va eixir al carrer per a parlar per telèfon. Estant fora va coincidir amb el fill de la propietària i va començar a insultar-li i amenaçar-li per un tema relacionat amb el mundial de futbol.

Quan el fill de la propietària li va dir que li deixara en pau, va aparèixer un altre home amenaçant-li amb una navalla i van començar a agredir-li. En veure el que estava succeint, la mare de la víctima i diversos testimonis van eixir en auxili del jove. Van rebre amenaces i espentes per part dels sospitosos provocant que la dona, de 62 anys, caiguera a terra. Aquesta es va fracturar el radi i el cúbit a l’altura de la nina, havent de ser traslladada a l’hospital.

Diversos agents de la Policia Nacional es van mobilitzar fins al bar. En arribar, van observar a tres homes a la porta del local que presentaven un gran estat d’agitació i les seues característiques coincidien amb les facilitades des del 091. A més, van veure a diverses persones tancades dins de l’establiment que en veure’ls van començar a assenyalar cap als tres homes.

Mentre els agents recaptaven tota la informació, els sospitosos van començar a regirar-se i amenaçar amb tallar-los el coll als allí presents. Davant tals fets i després d’una sèrie de comprovacions, tots dos homes van ser detinguts. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.