Un hombre salta desde un cuarto piso para huir de un incendio en Paiporta
Dos dotaciones del Consorcio Provincial de

Paiporta ha viscut aquesta matinada un malson d’infern. La localitat ha patit un aparatós incendi que ha deixat a cinc persones ferides pel fum i les flames.

El foc es va originar passades les 02.00 hores en un habitatge d’un quart pis situat en el número 7 del carrer L’Horta. Fins allí es desplaçar-vos quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València; tres SAMU; i una ambulància de Suport Vital Bàsic.

A la seua arribada, els bombers van comprovar que un dels habitants del domicili havia saltat per la finestra. L’home, que havia tractat de fugir de les flames, ja estava sent atès pels serveis sanitaris.

A més, en aqueixos moments, altres dues persones es trobaven al costat de les finestres per a intentar allunyar-se del foc. Els bombers van utilitzar el vehicle en altura ABE (Autobrazo Extensible Articulat) per a arribar a elles i evacuar-les.

CINC FERITS I UN HABITATGE CALCINAT

Quan l’edifici va estar completament buit, es va procedir a l’extinció de l’incendi. De forma paral·lela, els serveis sanitaris van atendre a tots els habitants de l’habitatge. En total van ser cinc persones ferides que van ser traslladades a l’hospital.

Respecte als danys materials, l’immoble en el qual es van produir les flames ha quedat completament calcinat. A més, un pis de l’edifici confrontant també ha sigut danyat pel fum. Les zones comunes com les escales del bloc també s’han vist afectades.

L’incendi es va donar per extingit a les 04.05 hores. Els habitants de l’edifici afectat han hagut de passar la nit en cases de veïns o dependències del Ajuntament de Paiporta. De moment es desconeix com està sent l’evolució dels ferits i la gravetat de les seues ferides.