Detienen a dos jóvenes por violar a una mujer en un piso de Valencia

Un veí del barri de Patraix ha caigut des d’un quint pis durant aquesta matinada. L’home ha resultat ferit de gravetat i es troba hospitalitzat a l’Hospital La Fe de València.

Els fets han ocorregut al voltant de la 01.30 hores al carrer Lladró i Malli. Segons ha avançat el diari Las Provincias, va ser un veí qui va donar la veu d’alarma. Aquest va escoltar un fort colp i en apuntar-se per la finestra va comprovar que hi havia un home tendit al carrer.

Després de telefonar al 112 es va desplaçar una Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local; diverses patrulles de la Policia Nacional; i un Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

En arribar a Patraix, els agents van localitzar al ferit tendit en el sòl amb una cama doblegada. A més, aquest es trobava en estat d’inconsciència. L’equip sanitari va atendre la víctima i després d’estabilitzar-lo li van traslladar a la Fe en estat “molt greu”.

Mentrestant, els policies van descobrir que l’home havia caigut des d’un cinquè pis. Els agents van pujar fins a l’habitatge i van parlar amb dues dones que van presenciar el succés, una d’elles va ser interrogada posteriorment en les dependències policials mentre l’altra es va quedar a cura d’una xiqueta.

Segons s’ha pogut esbrinar, els veïns van escoltar una forta discussió en l’habitatge abans de la caiguda. Ara la dona interrogada ha sigut arrestada perquè aquesta mantenia una relació sentimental amb l’home i tracta d’esbrinar-se el seu estat d’implicació en el succés.