Dos detenidos en Ruzafa por acuchillar a un vecino en la cabeza

Segon parricidi a Aldaia en qüestió de quinze dies. Aquesta nit ha tornat a repetir-se un assassinat per part d’un fill al seu pare amb arma blanca. L’home de 49 anys, que pateix una malaltia mental, li ha propinat diferents ganivetades al seu progenitor.

Els fets han ocorregut durant la matinada, al voltant de la 01.00 hores. Ha sigut en aqueix moment quan el presumpte parricida s’ha personat en comissaria. Aquest ha arribat amb les mans ensangonades i ha confessat l’ocorregut.

Una patrulla de la Policia Nacional s’ha desplaçat fins al domicili familiar. Allí han trobat el cadàver del pare de 76 anys amb signes de violència i una arma blanca, presumptament la utilitzada durant el crim.

Els agents han traslladat al parricida a un centre hospitalari on està baix custòdia policial. Segons el diari Levante EMV, l’home pateix d’esquizofrènia paranoide. Es tracta d’una malaltia en la qual els pacients tenen idees delirants i al·lucinacions que els porten a cometre lesions ja siguen a un mateix o als altres.

Tal com s’ha esmentat, es tracta del segon parricidi que viu la localitat valenciana d’Aldaia en qüestió de dies. L’anterior es va produir el passat 22 d’octubre i va ocórrer en circumstàncies similars. En aquesta ocasió va ser un home de 57 anys i també amb malaltia mental qui va matar a la seua mare i va confessar el crim.