La història del València CF comptada a través de les seues samarretes

Nuevo Centro inaugura l'exposició 'Samarretes de llegenda', una mostra que commemora el centenari del club amb una selecció de samarretes històriques

21

La celebració del centenari del València Club de Futbol continua però aquesta vegada el fa en Nuevo Centro. Allí ha obert les seues portes l’exposició ‘Samarretes de llegenda. Un segle de sentiment’, una mostra que recorre les petjades de grans jugadors del club taronja.

Samarretes històriques com el model únic de la senyera de la temporada 86-87 o l’equipament utilitzat en el partit de llegendes, són algunes de les mostres que el visitant pot veure en aquesta exposició organitzada per l’Associació de Futbolistes del València Club de Futbol. Tot això sense oblidar un ampli ventall de material gràfic que repassa la petjada de campions com Kempes, Carboni o Albelda.

La imagen puede contener: textoPerò l’exposició del València no ve sola i és que Nuevo Centro ha preparat un programa replet d’activitats amb el futbol com a protagonista: un concurs infantil de tocs de pilota (dimarts 23 de 18-20h.), una exhibició de futbol en cadira de rodes (dijous 25 a les 19 hores) i un programa de VCF Ràdio (dijous 25 a les 20h.).

Els grans aficionats del futbol podran visitar l’exposició del València fins al 30 d’abril amb un horari especial per Setmana Santa. I és que Nuevo Centro obrirà les seues portes tant el diumenge 21 com el diumenge 28 en horari d’11 a 21 hores.