42 quilòmetres de recorregut, prop de 30.000 corredors i més de 90 països diferents reunits en un mateix esdeveniment. Aquests són algunes dades que ens deixa la Marató de València però no els únics. La cita del running no acaba ací, tornarà prompte però esta vegada en forma de bossa gràcies a la iniciativa ‘A la lona de València’.

Ja fa dos anys del naixement d’este projecte solidari que des de llavors no ha deixat de créixer. El que va començar amb un grup que no sabia enfilar una agulla ha acabat amb un equip de treball capaç d’elaborar bosses de tot tipus. L’objectiu és sumar fons que ajuden a crear una empresa de treball destinada a persones amb diversitat funcional.

Entre eixos dissenys trobem bosses de mà, estotjos, borses de platja o necessers. Tot un seguit de productes per als que és necessari l’engranatge d’un bon treball en equip.

A més de la lona de la Marató, en la que es començarà a treballar pròximament, des d’esta associació es recuperen les lones de les competicions més importants de la ciutat. Des de ‘El Cris Velluters’ ja han anunciat que per a 2019 incorporaran nous productes com a bandoleres i renyoneres. Tots ells podran adquirir-se en les pròximes fires de corredors i ajudar així en una causa solidària.

El Maratón de Valencia se sitúa entre los 10 mejores del mundo