helado

ANDREA BOLÚMAR.- Per als dies choff arriba el gelat amb més alegria: Gelat Unicorn de la Ibense 1892 o el que és el mateix un pot d’un litre amb sabor a la felicitat més absoluta. Està compost de tres sabors: meló d’Alger, plàtan i taronja que combinats et recordaran a les llepolies d’estes tres fruites, brutal!

Es pot demanar per internet en diversos supermercats com Carrefour o soySuper i el seu preu mitjà està en els 4 euros. Aquest pot de gelat (que no conté gluten) té els colors de fantasia més bonics: blau cel, groc i rosa pastís i pots provar-los per separat, o bé provar-los tots junts, una delicia!

No hay descripción de la foto disponible.Ja no fa falta esperar-se a l’estiu per a prendre gelat pel que és perfecte per a quedar amb amics i provar una cullerada del gelat del rei de l’arc de Sant Martí. Una vesprada, gelat i la vostra sèrie favorita és un pla 10 per a una vesprada senzilla de dissabte.

Igual que ja ho va fer en el passat nadal amb el Gelat Roscón de Reyes que va tenir gran èxit, esperem que no deixe indiferent a aquest gelat, fet especialment per als unicorn-addictes i fantasy lovers.

A quines esperes per a fer-te amb un? Planeja una vesprada especial i descobreix les meravelles d’este gelat fantasiós.

Las 6 series de Netflix que te atraparán en el sofá

Estos son los sueldos que cobran presentadores y colaboradores en la tele