La setmana comença en la Comunitat Valenciana amb intervals de núvols alts, temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens les màximes i gelades en zones de l’interior però també en la costa, segons la predicció de l’Aemet.

El cel de la Comunitat Valenciana estarà demà poc nuvolós o buidat, el vent bufarà fluix o moderat amb predomini de les components oest o sud-oest i les temperatures mínimes pujaran en la meitat sud, encara que es mantindran les gelades febles en punts de l’interior.

Gelades generalitzades. Per davall dels zero graus a València

Les temperatures mínimes d’aquesta matinada en la Comunitat Valenciana han patit un lleuger descens i han arribat als 8,4 graus sota zero en Ademúz (València), segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

També s’han mesurat registres de -7,4 graus a Villena (Alacant); -6,4 a Vilafranca (Castelló); -6,2 a Xalans (València); -6 a Utiel (València); -4,5 al Pinós (Alacant); o -3,8 a Fontanars dels Alforins (València).

Els termòmetres també han marcat -3,3 graus en Atzneta del Maestrat (Castelló); -2 a Sogorb (Castelló); -1 en l’Aeroport de València; -1,6 a Bunyol (València); -1,5 a Sagunt (València) o -1,4 a Torís (València).

Segons Aemet, els descens més acusats s’han registrat a Manises i a la ciutat de València, on els termòmetres han marcat dos graus menys que ahir.

Segons Aemet, encara que la temperatura mínima en l’observatori de València (mesura a 1.5 metres sobre el sòl) ha sigut de +2.7 graus, al costat del sòl, a 15 centímetres sobre el sòl, ha sigut de -0.3 graus, i s’ha produït un lleuger gebre en algunes zones del parc de Vivers.

També hi ha hagut gelades prop de la costa, com en la plaça d’Oliva, on la mínima ha sigut +0.2 graus i s’ha produït gel en superfícies radiants com en els parabrises dels cotxes.