Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dijous predominarà el cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos matinals en el litoral i bancs de boira i boires matinals a l’interior. El vent serà de component oest fluix, tendint a sud-oest moderat en el litoral nord d’Alacant, les temperatures a penes variaran i es produiran gelades febles en punts de l’interior.

La Comunitat Valenciana registrarà el divendres intervals de núvols alts, el vent serà variable fluix amb predomini de la component oest i intervals de sud-oest moderat en el litoral d’Alacant, les temperatures pujaran, sobretot les màximes en el terç sud, i es produiran gelades a l’interior de València.

Temperaturas extremes de les últimes hores

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 9 i 13 graus
València 7 i 13 graus
Alacant 10 i 16 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada no han patit canvis significatius, excepte la ciutat d’Alacant, on han pujat 5 graus i ha marcat 10. A la província de Castelló s’han mesurat 3 graus a Vinaròs, 6 a Sogorb i 8 a Castellfort; a la província de València, 3 graus sota zero a Utiel, 2 a Xàtiva, 3 a Manises i 5 a Oliva i Polinyà del Xúquer. A les comarques del sud, els termòmetres han arribat a 1 grau al Pinós, 5 a Xàbia i 9 en la pedania il·licitana de l’Altet, segons Aemet.