Les pluges generalitzades previstes per a aquest divendres en la Comunitat Valenciana tendiran a remetre al llarg del cap de setmana, en el qual les temperatures mínimes aniran en descens i les gelades s’estendran a àmplies zones de l’interior.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dissabte hi haurà intervals nuvolosos en el terç sud fins a primeres hores de la vesprada, sense descartar precipitacions febles i ocasionals en el litoral d’Alacant.

En la resta de la Comunitat, el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos matinals a l’interior nord de Castelló.

Les temperatures mínimes aniran en descens i les màximes es mantindran sense canvis o pujaran lleugerament; hi haurà gelades febles a l’interior, i el vent bufarà del nord-est moderat en el litoral d’Alacant i el nord de Castelló, i variable fluix en la resta del territori.

El diumenge el cel estarà buidat, excepte en el litoral d’Alacant on hi haurà intervals de núvols baixos, i les temperatures es mantindran sense canvis o amb lleugers descensos de les mínimes, la qual cosa provocarà gelades en àmplies zones de l’interior.