Les temperatures màximes continuaran sense canvis aquest dissabte i les mínimes baixaran en un dia de gelades febles a l’interior nord que es repetiran el diumenge, quan podria haver-hi precipitacions febles i disperses a la vesprada i les temperatures pujaran de forma lleugera.

Aemet preveu per a demà dissabte cel poc nuvolós o buidat al matí, que tendirà a intervals nuvolosos a la vesprada, temperatures mínimes en lleuger descens o sense canvis i màximes sense canvis.


També hi haurà gelades febles a l’interior de la meitat nord, i el vent bufarà de l’oest i nord-oest fluix amb intervals de moderat en zones interiors.

Per al diumenge, es preveuen intervals nuvolosos amb precipitacions febles i disperses a la vesprada, amb temperatures en lleuger ascens o sense canvis, excepte les màximes de València que no experimentaran canvis importants.

Segons el pronòstic, es produiran gelades a l’interior i el vent serà de l’oest fluix a moderat.

Les temperatures extremes registrades en les capitals de província en les últimes 24 hores són:

Castelló 17 i 9 graus
València 17 i 8 graus
Alacant 16 i 10 graus

Les mínimes han registrat un descens lleuger a moderat i s’han situat sota zero (-1 graus) a Castellfort, en 3 a Utiel, 4 graus a Sogorb, 5 a Vinaròs, 6 a Manises i el Pinós, 7 a Polinyà, 8 a València i L’Altet, 9 a Castelló, Xàtiva i Oliva, i 10 a Alacant i Rojals, segons les dades facilitades per Aemet.